top of page

Häxblandning #1 Snart dags för release!


Jag har ägnat mycket tid att göra blandband, blandskivor och lålistor i mitt liv. Min typ av kväll under mina tonår bestod av att mixa låtar med inspelningar från fester med mina vänner. Jag klipper, klistrar och blandar, så även här. Här kommer en låtlista att lyssna på medans ni väntar på storsläpp här på Häxblandning.se Är du en kick ass-listmakare? Skicka gärna över en låtlista till mig!

Häxblandning #1

Tørsö - Everyone Is Sick Queen Zee - Sissy Fists Le Tigre - Deceptacon The Hirs Collective - It´s Ok to Be Sick Axe Rash - Modonna/Whore Hunx & His Punx - Everyone´s A pussy (Fuck You Dude) G.L.O.S.S - Outcast Stomp Dream Nails - Vagina Police Limp Wrist - Fake Fags Xiao - Love Your Smell Punch - Do It Yourself Lunachicks - Less Teeth More Tits Vidro - En syster mer Lyssna på Spotify

76 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla
bottom of page