top of page

Foruminlägg

Emilia Henriksson
28 mars 2022
In På turné
13.04 – Stockholm / Broder Tuck 14.04 – Gävle / Musikhuset 15.04 – Bollnäs / Träkyrkan 16.04 — Sundsvall / Pipeline 17.04 – Umeå / Stallet
SVERIGE: Sekunderna/Ditches 13-17/4-22 content media
0
1
10
Emilia Henriksson
28 mars 2022
In Spelningar/festivaler
Nu jävlar tar vi ut svängarna här. Gruvpunx och Bårhus Produktion bjuder in till söndagsmässa med en ohelig symbios av black metal, dark ambient och industrinoise i psalmboken. HEXIS (DK) Världens tyngsta blackmetalband eller världens mörkaste hardcoreband? Cirka fyra månader in i sin första post pandemi-turné gör dom äntligen Falu-premiär! Hexis är nog det närmsta du kan komma en sonisk ångvält och som liveupplevelse liknar det närmast en panikartad, feberinfuserad mardröm (på bästa sätt såklart). LIVMØDR En liveakt med lika extrem intensitet men på ett nästan totalt motsatt sätt är Stockolmsbaserade Laura Morgan och hennes LIVMØDR. En person och ett par synthar som skulle kunna fylla en hel arena med sin nattsvart melankoliska ambient. En spirituell resa rakt ner i avgrunden. Lika förödande som förtrollande. HJÄRNKULTUR Dessutom industriell dödstechno från tidigare Falu-baserade Hjärnkultur som även kommer pryda väggarna med tavlor under kvällen. Mer info om det sen. SUFFER YOURSELF Funeral Death Metal från Stockholm. Doomigt, majestätiskt och svinbra. Platsen är Nisserska Teatern. Endast medlemmar i Gruvpunx är välkomna. Skicka ett mail till gruvpunx@gmail.com om du vill gå med i vår lilla sekt. Detta måste ske senast dagen innan spelningen äger rum. Som vanligt kommer det finnas utsökt vegansk mat till förmånliga priser. Swish eller kontanter är det som gäller. Mer info kommer men har du frågor är det bara att skriva till gruvpunx@gmail.com. Arrangeras i samarbete med Bilda.
FALUN. Gruvpunx: HEXIS (DK) + LIVMØDR + HJÄRNKULTUR + SUFFER YOURSELF content media
0
1
13
Emilia Henriksson
28 mars 2022
In Spelningar/festivaler
KrylboMangel 2022 30 juli 18:00 - 02:00 Första hårda festivalen på Torp Club i Krylbo. Denna Lineup, kommer säkerligen få dammen i älven att brista och broar att rasa, så missa inte detta för allt i världen. The Haunted Horndal Ett Dödens Maskineri Kazjurol Hästspark Biljetter köper ni via: http://torp.club/ Välkomna till Torp och KrylboMangel.
KRYLBO-MANGEL 2022 30 Juli content media
0
1
31
Emilia Henriksson
28 mars 2022
In Spelningar/festivaler
Att det är vår eller sommar eller vad ni vill stoppar inte oss! Spelschemat är lite justerat, och de som inte dyker upp nu lovas (i den mån det är möjligt) bokas till framtida julfester. 26 maj från kl 18 på Kulturhuset Femman, Sofielundsgatan 5B, Boländerna, Uppsala. Inträde: 100 kronor. OBS! ENDAST MEDLEMMAR! För att gå på arrangemang på Kulturhuset Femman måste du vara medlem. Medlem blir du på http://www.khusuppsala.org senast dagen för arrangemanget! Julinjera! Staffan kommer givetvis servera injera med en jultwist. Obs! Du som inte stark mat bör äta innan eller ta med en macka. Byt en bandtröja! Du som har bandtröjor hemma, som kanske inte ligger och skräpar, men som inte får den kärlek de förtjänar. Ta med dem, lämna in dem och få kuponger du kan köpa andras bandtröjor för! Smart va?! Du kan lämna in så många bandtröjor du vill bli av med, men du kan max få fem kuponger. Sånt e livet. Lotteri! Ett lotteri kommer finnas för den som vill ta chansen eller risken att vinna något juligt, kuligt eller rent av bra. Live på scen! Live på scen! GADGET som spelade på den första och hittills enda julfesten kommer tillbaka med triggers i högsta hugg, och med Emilia (från Radium grrrls) på sång. Kan va Gadget 2.0. Kom och hör efter. http://gadgetgrindcore.bandcamp.com MASSGRAV, denna omöjliga och älskvärda numera kvartett som vi försökt boka så många gånger. Livets olika sugigheter har kommit emellan, men vi ger inte upp! Eller de ger inte upp för i vår har de... bokat sig själva och det är vi mycket tacksamma för. Som Uppsala har längtat. https://poweritupmassgrav.bandcamp.com/ RAWHEADS gör premiärspelning i Uppsala, och med det menas inte deras första spelning alls, utan enbart deras första spelning i Uppsala. Vi vet inte mer om dem än att det låter hårt och att vi vill att de ska låta hos oss. Lyssna själva: https://rawheadssthlm.bandcamp.com/album/rawheads NUKIES sätter också de fötterna i UA för första gången. Det ryktas om att de aldrig ens besökt Uppsala, men det stämmer nog inte för det är bandmedlemmar från såväl Power Face/Axe Rash, som Anti-Metafor. För er som tänker "vad nu" så kan vi bekräfta att ni tänker rätt. Det ÄR Holy Spirit som var bokade i julas, med med nytt namn! Vill ni höra hur de låter måste ni komma till Femman, för de finns inte på Internet! Coolt eller töntigt? Coolt.
UPPSALA: UAHC: Violent Night 2021 26/5 content media
0
1
2

Emilia Henriksson

Admin
Fler åtgärder
bottom of page